Freitag, 6. April 2012

فراخوان ملل متحد به کمک برای انتقال مخالفان ايرانی در اشرف به کشورهای ثالث |سازمان مجاهدين خلق ايران |

فراخوان ملل متحد به کمک برای انتقال مخالفان ايرانی در اشرف به کشورهای ثالث |سازمان مجاهدين خلق ايران
 |
بان کی مون
بان کی مون
فراخوان ملل متحد به کمک برای انتقال مخالفان ايرانی در اشرف به کشورهای ثالث
بان کی مون گفت در حال طراحی يک درخواست به منظور ياری مالی کشورها به ملل متحد برای انتقال گروه مخالفان ايرانی در کمپ اشرف است
دبيرکل ملل متحد دولت عراق و مخالفان ايرانی را به همکاری با يکديگر و اجتناب از رويارويی خشونت آميز فراخواند
بان کی مون خواستار متوقف شدن اعدامها در عراق می شود و در مورد افزايش کشته شدگان غيرنظامی در اثرخشونت ابراز نگرانی می کند


رويتر 4 آوريل ۲۰۱۲- چهارشنبه 16 فروردين:
دبيرکل ملل متحد بان کی مون خواستار متوقف شدن اعدامها در عراق می شود.
بان کی مون در مورد افزايش کشته های غيرنظامی در عراق در اثر خشونت ابراز نگرانی می کند.
ملل متحد برای درخواست کمک برای انتقال مخالفان ايرانی طراحی می کند.


گزارش بان کی مون می گويد دولت بغداد 80تن را طی ماه دسامبر ۲۰۱۱ تا فوريه ۲۰۱۲ اعدام کرده است که با 68 مورد اعدام طی ماه ژانويه تا نوامبر ۲۰۱۱ قابل مقايسه است.
دبيرکل گفت بنابراين من مصرانه از مقامات عراقی می خواهم که قانون لغو اعدام را ايجاد کنند.
ماه گذشته عفو بين الملل گفت شمار اعدامهای جهان طی سال گذشته از جمله به خاطر اعدامهای فزاينده در ايران و عراق افزايش يافته است.
بان کی مون همچنين نسبت به افزايش شمار کشته شدن غيرنظاميان در عراق از زمان خروج نيروهای آمريکايی از اين کشور، ابراز نگرانی کرد. او گفت 302 غيرنظامی بر اثر حملات خشونت آميز در ماه ژانويه کشته شدند. اين، بالاترين رقم غيرنظاميان کشته شده طی يک ماه، از سال ۲۰۰۷ اين سو، بوده است.
بان کی مون همچنين گفت که سازمان ملل طراحی کرده است تا به زودی يک فراخوان کمک مالی برپا کند. اين درخواست به منظور ياری گرفتن از کشورها برای انتقال و جابجا کردن گروه مخالفان ايرانی است که در کمپ اشرف به سر می برده اند و دولت عراق درصدد تعطيل آنست.


يادآوری می کنيم که پروژه سازمان ملل و بودجه ناظران و کارمندان ملل متحد در اين خصوص را به طور رسمی بايستی کشورهای عضو ملل متحد تأمين کنند و سازمان ملل حق دريافت کمک از سايرين را ندارد.
به گزارش رويتر، بان کی مون فراخوانهای خود به دولت عراق و مخالفان ايرانی را برای همکاری با يکديگر و اجتناب از رويارويی خشونت آميز تکرار کرد.
رويتر می افزايد: اين گروه که به سرنگونی حکومت دينی ايران فراخوان می دهد تاکنون در عراق مستقر بوده است اما ديگر در عراق تحت حاکميت دولت شيعه مالکی که در پی اشغال اين کشور توسط آمريکا به روی کارآمد، به آن خوش آمد گفته نمی شود. ساکنان اشرف که بيش از ۳۰۰۰تن هستند و از سال ۲۰۰۳ تحت حفاظت نيروهای آمريکايی بودند در اوايل امسال موافقت کردند که به يک پايگاه نظامی سابق نيروهای آمريکايی بروند.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen